Onderwijslocaties

Locaties van HOVO-colleges in Leiden

Locaties van HOVO-colleges in Leiden

De HOVO-colleges vinden plaats in diverse gebouwen van de Universiteit Leiden. Alle onderwijslocaties van HOVO in Leiden zijn te vinden op de plattegrond van de Universiteit Leiden.

Bij het cursusmateriaal, een week of twee voor aanvang, maken wij de locatie van de betreffende colleges bekend. De routebeschrijvingen en gegevens over parkeren vindt u op de bezoekerspagina van de Universiteit Leiden

Een klein aantal HOVO-colleges vinden plaats in musea. Zo worden er regelmatig korte series lezingen aangeboden in het Huygens' Hofwijck in Voorburg en in de cursusruimte van de Hortus botanicus. Deze lezingenseries worden ook georganiseerd in samenwerking met de betreffende instellingen. En er zijn collegereeksen in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden, meestal in samenhang met een van de exposities aldaar.


Speciale voorzieningen

Zalen met over de 100 zitplaatsen zijn doorgaans voorzien van ringleiding, maar lang niet alle locaties waar het HOVO gebruik van maakt, zijn voorzien van ringleiding of geluidsversterking. Wanneer u behoefte heeft aan dergelijke voorzieningen of anderszins door uw gezondheid speciale eisen stelt aan de voorzieningen van de onderwijslocatie, wilt u dan, voordat u zich inschrijft, contact opnemen met de organisatie.

Voorzieningen voor minder-validen

Er is meestal beperkt parkeergelegenheid voor minder-validen. Dit is per faculteit geregeld. Minder-validen kunnen zich het eenvoudigst wenden tot het bureau van HOVO voor meer informatie.

Een dringende oproep aan minder-validen die zich inschrijven voor een collegereeks van HOVO 
In verband met onverhoopte ontruimingen is het belangrijk dat HOVO de locatie-managers op de hoogte kan brengen van de aanwezigheid van minder-validen. Meldt u zich daarom bij het bureau van HOVO wanneer u zich ingeschreven heeft?

Laatst Gewijzigd: 15-06-2016